Experience

Fietsen draait om ervaringen en ervaringen delen. We willen jou zo goed mogelijk betrekken bij onze en jullie ervaringen met PART. Wil je jouw PART hier delen met anderen? Stuur ons je foto's door of vertel ons jouw verhaal.

 

16 maart, 2021

Jos & PART

Het design van mijn PART racefiets heb ik express tijdloos gehouden, wit met een tikkeltje groen erin

“Na een kleine operatie vond ik het tijd om beter voor mijzelf te gaan zorgen. Fietsen op mijn racefiets geeft mij ontspanning, inspiratie, buiten zijn, gezelligheid en zo veel meer” De reden dat ik ben gaan fietsen is vanwege een midlife..

Lees meer
15 maart, 2021

New Partnership: Campagnolo!

Bij PART zijn we altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden om onszelf en onze fietsen te verbeteren.

We zijn trots dat we een nieuwe samenwerking kunnen aankondigen! Vanaf 1 februari 2021 is PART ook O.E.M Partner van Campagnolo. Met deze nieuwe samenwerking heb jij nog meer keuze om de fiets van je dromen samen te stellen! Campagnolo..

Lees meer
21 januari, 2021

Glenn & PART

Welke wielen ik precies op mijn racefiets wil is nog een zoektocht, maar gelukkig kunnen er meerdere opties op de PART gemonteerd worden.

“Ik wilde het openbaar vervoer zo veel mogelijk vermijden en begon op de fiets naar het werk te gaan. Nu fiets ik bijna elke dag” De start van de Corona periode heeft er eigenlijk voor gezorgd dat ik ben gaan fietsen. Ik wilde het..

Lees meer
07 december, 2020

7 tips om jouw fiets netjes op te bergen in de winter

DOORFIETSEN OF EEN WINTERSTOP?

Nu de winter er is en de dagen echt kort worden staan we als fietser vaak voor een keuze, doorrijden of een winterstop? Natuurlijk kan binnen trainen een pracht alternatief zijn en met bijvoorbeeld Zwift ook nog motiverend voor de competitief..

Lees meer
03 december, 2020

Lezerstest MTB Bike Freak Magazine

ONZE PART 3 ALS BESTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING

Onze PART 3 is weer terug te vinden in de november editie van de Bikefreak Magazine en wel met de beste score voor prijs-kwaliteitsverhouding. Een fiets kan natuurlijk wel hoog scoren in een test, maar staat de prijs nog in verhouding tot wat je..

Lees meer
05 november, 2020

ACTIE: Winter servicebeurt voor je fiets!

Voor veel fietsers loopt het seizoen op de racefiets af in de herfst en winter. Hoewel wij zelf van mening zijn dat  “wintermiles, summersmiles”   zijn snappen we ook dat jij kiest voor andere vormen van sport. Sommigen gaan binnen trainen..

Lees meer
05 november, 2020

Fietsen in de herfst en winter; 5 tips om rekening mee te houden

“LA CORSA DELLE FOGLIE MORTE”

De herfst is nu echt begonnen! Na een prachtige nazomer en misschien nog wat mooie dagen, is het buiten nu vaak nat en liggen de wegen vol modder en klei van de oogsten die nu van het land worden gehaald. De dode bladeren vallen van de bomen en op..

Lees meer
10 september, 2020

Frank & PART

Door de vele mogelijkheden bij PART heb ik mijn droom racefiets kunnen samenstellen!

Ik ben begonnen met fietsen omdat ik wilde afvallen, maar nu doe ik het vooral voor de ontspanning en gezelligheid. Ik ben lid van de leukste fietsclub uit Made! Ik fiets gemiddeld twee keer per week 130km op mijn PART racefiets. Ik heb gekozen..

Lees meer
30 juli, 2020

De componenten van jouw PART

Bij PART bouwen we fietsen voor jou. Afgestemd op jouw wensen en eisen, gecombineerd met onze kennis en vakmanschap. Voor een aantal componenten van PART kiezen wij voor een standaard maatvoering. Denk hierbij aan de steekassen, sturen, zadelpen..

Lees meer
14 juli, 2020

Niels & PART

De wekelijkse fietsuitjes moeten op de agenda staan en wanneer we op vakantie gaan, gaat de racefiets mee!

“Een combinatie van pure ontspanning, fijne momenten met vrienden van de lokale fietsclub en sportieve quality time met mijn vriendin Ines.” Fietsen op mijn heren racefiets is een verslaving, eigenlijk een uit de hand gelopen hobby! De..

Lees meer
08 juli, 2020

Het contact tussen jou en de weg. Onze fetisj voor rubber en latex.

Bij PART hebben we een fetisj voor rubber en latex. Misschien niet op de manier die je dacht, maar omdat deze materialen het contact tussen jou en de weg zijn. Ze zorgen voor grip, veiligheid en comfort. Het belang van een paar goede banden onder..

Lees meer
03 juli, 2020

PART 3 test Bikefreak Magazine

Hier zijn we weer trots op!

  We wisten natuurlijk zelf al hoe goed onze PART 3 is, maar bevestiging krijgen vanuit een test die te lezen is in de Bikefreak Magazine is altijd leuk! Kleine kanttekening, ons frame is NIET exclusief voor ons ontworpen. We hebben..

Lees meer
12 juni, 2020

It’s just a hill get over it!!

Langzaam gaat de wereld weer open, we kunnen weer in kleine groepjes de weg op en het weer is fantastisch. De heuvels en de bergen lonken weer voorzichtig naar ons. De Duitse grens is geen belemmering meer en ook Limburg wordt weer wat..

Lees meer
11 juni, 2020

Bram & Part

“ De leukste ervaring op mijn racefiets is toch wel de allereerste keer dat ik een toertocht heb gereden. 210 kilometer volledig kapotgaan, maar uiteindelijk het beste gevoel ever! ” Lang geleden ben ik door mijn vrienden geënthousiasmeerd om..

Lees meer
12 mei, 2020

PART & ERE RESEARCH

“Bij PART houden we van vernieuwing en creativiteit! We werken zoveel mogelijk samen met Europese of Nederlandse merken en lokale partners.”

Een tijdje geleden raakten we in gesprek met ondernemer/ontwerper Piet van der Velde. Een productdesigner met een trackrecord om u tegen zeggen! Hij heeft voor diverse grote brands uit de fietsindustrie gewerkt en met succes. Sinds 2 jaar is hij..

Lees meer
04 april, 2019

It never rains but it pours!

Behind the scenes

Fotoshoots met onze fietsen zijn niet altijd een feestje. Soms valt de de regen met bakken uit de lucht en zijn we de hele tijd bezig met het poetsen van de fietsen, schuilen en wachten tot het weer droger is. Soms schieten we platen in de regen..

Lees meer
09 januari, 2019

Pinkbike's editors choose their ideal geometry

Is it just a coincidence that Mike Levy's geometry is almost the same as the one we have on our PART 3 Mountainbike?   https://www.pinkbike.com/news/pinkbikes-editors-chose-their-ideal-geometry-numbers-vote-for-your-favorite.html  

Lees meer
01 november, 2017

carbon wielen van Scope

Scope wielen komen keer op keer uitstekend uit de test.

Bij een high tech ontworpen racefiets of mountainbike zoals onze PART 1 en 3  horen persoonlijke keuzemogelijkheden zoals wij je dat bieden met de keuze voor kleur, groepset, remtechniek etc. Bij PART weten we hoe belangrijk de verschillende..

Lees meer
01 september, 2017

vol in de remmen

Betere remmen maken je sneller!!

Hard rijden op jouw racefiets, mountainbike of gravelbike betekent dat je ook hard moet kunnen remmen en dat het liefst onder alle omstandigheden. Daarom vind je op al onze modellen schijfremmen. Onze voorkeur is ook gevoed omdat er in ons team..

Lees meer
01 mei, 2017

Waarom kiest PART standaard voor Shimano?

Afmontages van shimano.

Bij PART hebben we ervoor gekozen om verschillende opties in afmontage aan te bieden, afhankelijk van budget, wensen en gebruik, zodat jij een unieke PART racefiets kan kiezen die volledig bij jou past. In veel productbeschrijvingen van..

Lees meer

PART & Campagnolo Gravel Test Event

Zaterdag 2 april

The world of gravel Maak kennis met de oneindige mogelijkheden van een Gravel bike tijdens ons gratis Gravel Test Event! Tijdens dit unieke event ontdek je de   allernieuwste   technieken   van Campagnolo en Ere Research en leggen we..

Lees meer

Open showroom

Bezoek onze open showroom. De deur staat zonder afspraak open!

Regelmatig hebben wij open showroom dagen waarbij je geen afspraak hoeft te maken. Leuk om gewoon eens kennis te maken en onze verschillende fietsen plus de mensen erachter eens te ontmoeten. Soms ook gewoon leuk om andere fietsers te treffen en..

Lees meer

Een fiets moet passen

Hoe goed je componenten ook zijn als je fiets een verkeerde maat is ga je nooit optimale prestaties leveren

Bikefitting Of je nu voor een racefiets, gravelbike of mountainbike gaat, bij PART zijn wij ervan overtuigd dat bij het selecteren van de voor jouw optimale fiets een Bikefitting hoort. Waarom? Iedereen is uniek en je fiets moet dat ook zijn..

Lees meer