Experience

Fietsen draait om ervaringen en ervaringen delen. We willen jou zo goed mogelijk betrekken bij onze en jullie ervaringen met PART. Wil je jouw PART hier delen met anderen? Stuur ons je foto's door of vertel ons jouw verhaal.

 

12 mei, 2020

PART & ERE RESEARCH

“Bij PART houden we van vernieuwing en creativiteit! We werken zoveel mogelijk samen met Europese of Nederlandse merken en lokale partners.”

Een tijdje geleden raakten we in gesprek met ondernemer/ontwerper Piet van der Velde. Een productdesigner met een trackrecord om u tegen zeggen! Hij heeft voor diverse grote brands uit de fietsindustrie gewerkt en met succes. Sinds 2 jaar is hij..

Lees meer
23 oktober, 2019

RoadBike test

About the PART 1 "Impresses with an immense urge for speed. Riders who love roadbikes with a real versatile sporty character will immediately feel at home on this bike. It convinces with very good stiffness, while the rear triangle and setapost..

Lees meer
04 april, 2019

It never rains but it pours!

Behind the scenes

Fotoshoots zijn niet altijd een feestje. Soms valt de de regen met bakken uit de lucht en zijn we de hele tijd bezig met het poetsen van de fietsen, schuilen en wachten tot het weer droger is. Soms schieten we platen in de regen omdat onze..

Lees meer
09 januari, 2019

Pinkbike's editors choose their ideal geometry

Is it just a coincendence that Mike Levy's geometry is almost the same as the one we have on our PART 3 Mountainbike?   https://www.pinkbike.com/news/pinkbikes-editors-chose-their-ideal-geometry-numbers-vote-for-your-favorite.html  

Lees meer
01 november, 2017

carbon wielen van Scope

Scope wielen komen keer op keer uitstekend uit de test.

Bij een hight tech ontworpen racefiets of mountainbike zoals onze PART 1 en 3  horen persoonlijke keuzemogelijkheden zoals wij je dat bieden met de keuze voor kleur, groepset, remtechniek etc. Bij PART weten we hoe belangrijk de verschillende..

Lees meer
01 september, 2017

vol in de remmen

Betere remmen maken je sneller!!

Hard rijden betekent dat je ook hard moet kunnen remmen en dat het liefst onder alle omstandigheden. Daarom vind je op al onze modellen schijfremmen. Onze voorkeur is ook gevoed omdat er in ons team ook nog een voormalig motorcoureur zit.  In alle..

Lees meer
01 mei, 2017

Waarom kiest PART standaard voor Shimano?

Afmontages van shimano.

Bij PART hebben we ervoor gekozen om verschillende opties in afmontage te geven, afhankelijk van budget, wensen en gebruik, zodat jij een PART kan kiezen die volledig bij jou past. In veel productbeschrijvingen van racefietsen zie je de term..

Lees meer

Open showroom

Bezoek onze open showroom. De deur staat zonder afspraak open!

Regelmatig hebben wij open showroom dagen waarbij je geen afspraak hoeft te maken. Leuk om gewoon eens kennis te maken en onze fietsen plus de mensen erachter eens te ontmoeten. Soms ook gewoon leuk om andere fietsers te treffen en te genieten van..

Lees meer

Een fiets moet passen

Hoe goed je componenten ook zijn als je fiets een verkeerde maat is ga je nooit optimale prestaties leveren

Bikefitting Bij PART zijn wij ervan overtuigd dat bij het selecteren van de voor jouw optimale fiets een Bikefitting hoort. Waarom? Iedereen is uniek en je  fiets moet dat ook zijn voor optimale prestaties, comfort en blessurepreventie. Bij een..

Lees meer