Experience New Partnership: Campagnolo!

New Partnership: Campagnolo!

Bij PART zijn we altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden om onszelf en onze fietsen te verbeteren.

We zijn trots dat we een nieuwe samenwerking kunnen aankondigen! Vanaf 1 februari 2021 is PART ook O.E.M Partner van Campagnolo. Met deze nieuwe samenwerking heb jij nog meer keuze om de fiets van je dromen samen te stellen!

Campagnolo introductie actie!

Om ons nieuwe partnership met Campagnolo te vieren introduceren we een speciale introductieprijs voor de eerste 20 orders:

PART 2 EKAR editie met Scirocco wielset
Normaal 4495,- euro, NU als introductieprijs 4000,- euro.
PART 2 EKAR editie met Shamal wielset, + 999,- euro.

Actie is inclusief
- Kleur naar keuze
- Tandwielverhouding naar keuze
- Gratis Campagnolo Ekar fietsshirt
- Campagnolo koersklakske
- Bikefitting

Liever eerst een gratis testrit? Onze demofietsen staan gereed! Maak hier direct een afspraak of stuur een mail naar info@part-cycling.nl

Meer over Campagnolo

Campagnolo behoeft eigenlijk geen introductie, want het is 1 van de meest iconische namen in de fietswereld. De progressie die Campagnolo de afgelopen jaren heeft laten zien is indrukwekkend.

Kijk bijvoorbeeld naar de revolutionaire EKAR 1X13 groepset. Een perfect voorbeeld van verfrissend productdesign en ‘out of the box’ denken. Met de mogelijkheid om een 9 tands achtertandwiel op de cassette te plaatsen, ontstaat een uitgebreide reeks aan tandwielverhoudingen die zorgt voor zacht schakelen en een perfecte cadans. Zo wordt onze allround gravel bike (PART 2) nog veelzijdiger!

Campagnolo claimt dat dit de lichtste gravel groepset op de markt is. We hebben nog geen weegschaal vergelijking gedaan, maar licht is hij zeker! Dat stelt jou in staat een lichte gravel fiets samen te stellen voor een relaxte handling en perfect klimmen.

Bezoek onze showroom!

In onze showroom leggen we graag alle mogelijkheden voor jouw PART uit! Ervaar vervolgens zelf alle voordelen tijdens een gratis testrit! Maak hier direct een afspraak of stuur een mail naar  info@part-cycling.nl