Laat je helpen in onze showroom

Vind je het lastig om online een fiets samen te stellen? Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom en laat onze experts je helpen bij het opmeten en samenstellen van jouw PART, zodat deze helemaal aansluit bij jouw wensen! Een nieuwe race of MTB is niet te vergelijken met het kopen van een blik soep. Het is vaak een forse investering en een investering moet volgens ons rendement opleveren. Daarom vinden wij dat het totale orientatie en aankoopproces zorgvuldig moet zijn. Omdat we graag de tijd willen nemen om je professioneel op te meten en te helpen bij alle vragen en je gelijk een testrit moet kunnen maken, kan je alleen langskomen bij de showroom op afspraak. Maak nu een afspraak

Bij het uitzoeken van een fiets is het belangrijk dat je goed opgemeten wordt, zodat je een racefiets op maat krijgt. In de showroom maken we gebruik van Bikefitting, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je een PART uit kan kiezen die helemaal bij jouw maten past en goed afgesteld kan worden.

Hoe je ons kunt bereiken?

PART is o.a. bereikbaar via Whatsapp zodat we je nog beter kunnen helpen bij vragen. Voeg +31618711702 toe aan de contactenlijst van jouw smartphone en je kan ons via Whatsapp bereiken. 

​PART
Schapendreef 7
4824 AM Breda

076 205 05 92
info@part-cycling.nl

Of maak een afspraak voor een testrit of een bezoek aan onze showroom. 

cd par