Geometrie volgens PART,

Bij PART zijn we nogal eigenwijs. Wij hebben een eigen visie op geometrie tabellen, die zijn er alleen maar om de door een ontwerper beoogde rijeigenschappen weer te geven. Of dat ook zo is in de praktijk kun je alleen ervaren. Door variabellen in productieproces, materiaalkeuzes, wiel en bandenkeuze enz. kun je aan de hand van de tabellen slechts een verwachting krijgen. Wij willen dat onze fietsen te verwachten eigenschappen zo dicht mogelijk benaderen. Daarom worden al onze fietsen zorgvuldig geassembleerd, getest, gebruiken alleen topmateriaal en maken we zelfs wat binnenbanden betreft hele zorgvuldige keuzes.

Stack & reach zeggen wat over de maatvoering en die zijn waardevol als je er ook een bikefitting bij hebt. Dus bij PART krijg je een Bikefitting en een testrit zodat jij kunt beoordelen of onze fietsen bij jou passen. 

Staar je dus niet blind op de tabellen maar kom vooral langs en ervaar zelf de verschillen tussen de fietsen.

Heb je vragen over de geometrie van onze fietsen en onze overtuiging daarin? Stel ze dan gerust via info@part-cycling.nl, bel of kom langs in de showroom. Ook horen we het graag van je als je meer wilt weten over geometrie in het algemeen en wat het betekent.