PART 3 DE VEELZIJDIGE MTB

Een MTB ontworpen om op los te gaan na je werkdag op je lokale trails en die zich net zo goed thuis voelt tijdens de lange vakantiedagen in de bergen.

Toen we begonnen met PART wisten we direct dat een trail bike met moderate travel, een van onze modellen in de line-up moest worden. Waarom? Omdat zo'n fiets degene is waar je het meest op kunt rijden. Een bike die je bijna overal kunt gebruiken en echt op los kunt gaan. Een fiets die geschikt is om pushend en pumpend te knallen over snelle trails. Maar ook een fiets die je niet intimideert op steile, technische afdalingen. Efficient genoeg om je nog net die ene extra klim te laten doen om het maximale uit je dag en jezelf te halen.

dsc075211.jpg
Wat maakt onze PART 3 Mountainbike zo goed?

Dankzij de X-fusion vering functioneert de PART 3 mountainbike zoals je verwacht: perfect. Daarnaast kun je de kleur van het frame volledig samenstellen, zijn er verschillende opties in wielen, banden en groepsets. Teveel om op te noemen, maar fantastisch om te ervaren.

 

Bekijk alle opties
VERING MOUNTAINBIKE PART 3

Je kunt onze mountainbike, de PART 3, als frameset kopen maar ook als complete fiets of als frame met vering componenten. Voor de vering hebben wij X-fusion als partner geselecteerd. X-Fusion is een Amerikaanse fabrikant van veringcomponenten alleen voor MTB's.

Niet de grootste naam op de markt maar wel 1 met een nagenoeg ongekende prijs/kwaliteit verhouding. Naast dat de producten erg goed functioneren waardoor jij je niet in hoeft te houden op je favoriete trail of afdaling hebben ze ook een goede service afdeling in Nederland zitten. Hierdoor is onderhoud aan je vering of service makkelijk en snel te organiseren voor een scherpe prijstelling.


Alle specs
MTB Frame

Je kunt onze mountainbike, de PART 3, als frameset kopen maar ook als complete fiets of als frame met vering componenten. Op deze manier kun je altijd je eigen droomfiets bouwen. Kom langs voor een gratis bikefitting in onze showroom in Breda. Tijdens een bikefitting kijken we naar de framemaat van de mountainbike die het beste bij jou past!

Meer weten
mtb_test.jpg
KOM LANGS VOOR EEN GRATIS TESTRIT OP DE PART 3

We kunnen je wel vertellen hoe goed onze mountainbike is. Maar je weet het pas zeker wanneer je er op rijdt. Kom langs in onze showroom in Breda voor een gratis testrit op onze PART 3 MTB.

Geen rondje rondje op de parking. Maar een echte route door onze hometrail, Rondje Dorst, over de heerlijke single track. Neem contact op om een afspraak te maken, de koffie staat klaar!

maak een afspraak
cd par