Verzending & levering

Het liefst hebben we dat jij je PART bij ons in de showroom ophaalt. Samen met jou lopen we dan alles nog eens na en je kunt testen of alles goed is. Daarnaast kunnen we op basis van jouw feedback nog zaken aanpassen.

Het is ook mogelijk je PART te laten versturen, je PART wordt direct aan de voordeur geleverd in een speciaal voor PART ontwikkelde transportdoos. 

Een PART wordt speciaal voor jou gemaakt in jouw favoriete kleur en met jouw gekozen onderdelen. Dit proces kost wat meer tijd, waardoor wij een levertijd van 4 tot 6 weken hanteren. We houden je het gehele traject op de hoogte zodat jij weet wanneer jouw PART gemaakt en gespoten wordt en wanneer de fiets klaar is voor verzending. Zodra jouw PART klaar is voor verzending, kan je hem binnen 48 uur thuis of bij de showroom verwachten. Bij verzending is de fiets voor 99% procent klaar en gemonteerd. Alleen het zadel moet op de goede hoogte gezet worden, en het stuur moet rechtgezet en vastgezet worden. Als je ervoor kiest om jouw PART thuis te laten afleveren, zit het benodigde gereedschap in de verpakking. Je kan er ook voor kiezen om jouw PART bij de showroom op te halen, zodat we je kunnen helpen bij het afstellen van jouw fiets!

Levering

Alles over de levering van jouw PART

Een Fons wordt speciaal voor jou gemaakt in jouw favoriete kleur en met jouw gekozen onderdelen. Dit proces kost wat meer tijd, waardoor wij een levertijd van 4 tot 6 weken hanteren. 

Zodra jouw PART klaar is voor verzending, kan je hem binnen 48 uur thuis of bij de showroom verwachten. In onze configurator kun je ervoor kiezen om jouw PART thuis te laten bezorgen of in onze showroom af te halen. Als je ervoor kiest om jouw PART bij de showroom te laten leveren, kan deze meteen afgesteld worden door een van onze experts.

Jouw PART wordt direct aan de voordeur geleverd in een speciaal voor PART ontwikkelde transportdoos. Het is ook mogelijk om je fiets zelf op te halen in de showroom. Maak hiervoor een afspraak. Het laaste heeft onze voorkeur omdat we je dan nog net even wat extra info kunnen geven, jij kunt controleren of alles naar wens is en we samen met jou de laatste aanpassingen kunnen doen.