PART 1 de allrounder

De PART 1 is een perfecte allround racefiets. Licht, stijf, comfortabel, vertrouwenwekkend en een voorspelbaar stuurgedrag.

Klimmen dalen of lange trainingsrondes de PART 1 heeft het allemaal

Als klimfiets voldoet de PART 1 perfect door het lage gewicht van het frame en het is een heerlijke daler door de stijfheid, het lage zwaartepunt is mede verantwoordelijk voor vertrouwenwekkende gedrag in de afzink. In het vlakke Nederland profiteer je van het stabiele karakter en meer comfort. Hierdoor kun je mooie, lange trainingsrondes maken. 

Het PART 1 frame is slim ontworpen waarbij intelligente oplossingen en ratio belangrijker waren dan leuke marketing gimmicks. Bij PART dus geen gecompliceerde crancks, geen duur verend flexibel systeem voor je stuur of achterwiel. Maar een goed frame afgemonteerd met de juiste materialen. We werken zoveel mogelijk met gestandaardiseerde maten zodat jij over een paar jaar niet voor vervelende verrassingen komt te staan als er eens wat vervangen moet worden. Voor de PART 1 gebruiken we bijvoorbeeld een BSA trapas, iets minder licht maar bewezen betrouwbaar, lange levensduur, weinig onderhoud en kraakvrij.

Iedere PART heeft standaard een verzet (tandwielverhouding) gericht op allround gebruik, maar naar wens passen we dit kosteloos voor je aan.

cd par