Part road, Part off-road!

Wil jij graag je eigen koers rijden? Ook wel eens weg van de verharde paden en kijken waar dat zandpad heen gaat? Liggen er kasseien op jouw favoriete rondje? Dan kan de gravel wel eens de ideale fiets voor jou zijn!

De PART 2 is onze meest veelzijdige fiets, waarmee je eindeloze wegen kunt variëren. Door het adaptieve karakter, de geometrie en de mogelijkheid verschillende banden te kunnen monteren hoeft jouw rit niet te eindigen waar het asfalt ophoudt! Ideaal voor als je nog niet weet waar de weg je naar toe zal leiden.

dsc05168@2x1.jpg
Dare to choose?

Keuzes in de specs, comfort, gewicht, kleur en design. In onze showroom bespreken we graag alle mogelijkheden voor jouw droomfiets. Mix en match jouw favoriete groepset, wielset, banden, verzet en kleuren! Do you dare to choose? 

Bezoek de showroom
dsc04094@2x1.jpg
Gravelpaden ontdekken met de juiste banden

Met de standaard Schwalbe G-One banden heb je een ongekende hoeveelheid comfort en grip. Ook bij slechter weer en op onverharde paden. Deze allrounder geeft jou de mogelijkheid om gravelpaden te ontdekken met kasseien, zand, grind of gras, maar is óók comfortabel en snel op asfalt. Afhankelijk van jouw wensen ontdekken we samen wat voor banden en verzet past op jouw PART 2 Gravel bike.

Alle specs
20210618-dsc06925@2x.jpg
EEN GRATIS TESTRIT OP DE PART 2 gravel bike

Ervaar het gevoel van de gravel en kom langs voor een gratis testrit! We hebben diverse testroutes uitgezet met prachtige schelpenpaden en kasseienstroken, zodat je uitstekend het verschil kunt ervaren met een gewone racefiets. Voor de liefhebbers ligt in de buurt van onze showroom in Breda een prachtig Mountainbike parcours. De komoot routes hebben wij voor je klaarliggen! 

Boek een testrit
dsc08579@2x.jpg
URENLANGE gravelRITTEN ZONDER ZADELPIJN

De PART 2 is een stabiele comfortabele fiets die heel geschikt is voor een weekendje bikepacken en urenlange ritten in het zadel. De Gravel bike wordt standaard uitgerust met een Ergon SR pro zadel. Om ervoor te zorgen dat je geen klachten krijgt tijdens het fietsen, is een volledige bikefitting en zadelmeting altijd inbegrepen bij jouw PART. 

Gratis bikefitting
cd par