PART 1 een slimme allrounder

De PART 1 is een hightech allround racefiets met een frame van carbon. Hij is licht, stijf, comfortabel, vertrouwenwekkend en heeft een voorspelbaar stuurgedrag. Pre-order nu, een unieke kans op je droomfiets.

Strak design Zwitserse engineering

Het frame ontwerp komt van de hand van designer Jonas Mueller, die eerder al Tour de France winnende fietsen ontwierp en MTB's die World Cup wedstrijden wonnen. Het frame is uitvoerig getest in zowel laboratorium setting op de pijnbank als op de weg. Het ontwerp is plain zonder overbodige marketing gimmicks. De PART 1 voelt zich thuis in de bergen maar ook op de kasseien van Paris-Roubaix. Alle kabels lopen door het frame en stuurpen met daarnaast de optie ze ook door je stuur te laten lopen voor betere aerodynamica en een nog cleaner, strakker uiterlijk. Leverbaar als los frame, gelak of ongelakt, of als complete fiets.

Naast een slim ontwerp vinden wij dat een racefiets er ook heel erg mooi uit moet zien en bij je moet passen, daarom is jouw PART zonder meerprijs te personaliseren.

 

Standaard met ERGON SR Pro

Standaard monteren wij een Ergon SR PRO zadel. Dit zadel is een ergonomisch hoogstandje waar de meeste mensen perfect op zitten. Zelfs urenlange ritten verlopen pijnloos. Na een digitale zadelmeting wordt dit zadel op maat geleverd door PART.

alle specs

PART 1, een allround racefiets.

De PART 1 is een hightech allround racefiets met een frame van carbon. Het ontwerp komt van de hand van een designer die eerder al Tour de France winnende fietsen ontwierp en MTB's die World Cup wedstrijden wonnen. Wil je weten hoe goed onze producten zijn? Kom dan eens langs voor een testrit.

 

gratis test rit
Schwalbe Pro One of Vredestein Fortezza Senso Superiore

Iedere PART 1 wordt standaard geleverd met extreem soepele 28mm brede banden, maar bredere banden passen ook tot zeker 30mm breed.

Banden horen geen sluitpost te zijn want ze bepalen in een hele belangrijke mate hoe goed jouw fiets gaat rijden in de praktijk. Wij hebben al een voorselectie voor je gedaan uit het enorme aanbod dat er op de markt is. De laatste jaren zijn de inzichten wat banden betreft enorm gewijzigd en daardoor grote vooruitgang geboekt. Niet langer hoeft jouw racefiets plankhard en oncomfortabel te zijn om kneiterhard te rijden. Door slim gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen vanuit de bandenwereld kun jij je gemiddelde snelheid opschroeven met minder inspanning!

 

 

Slim omgaan met de beschikbare techniek, het maakt jouw fiets sneller, veiliger, comfortabeler, je rijdt minder vaak lek en je kunt harder door bochten. Winst zit hem in de details!

de rijeigenschappen
Optional Scope wheels

Optioneel tegen een vaste meerprijs leverbaar in verschilende hoogtes en uitvoeringen voor zowel racefiets als mountainbike.

bekijk alle opties
HIGHTECH AND UP TO DATE

Bij het frame van de PART 1 lopen alle kabels binnendoor voor een strak design. Het frame is compatibel met alle mechanische en elektronische groepsets van dit moment.