PART 1 een slimme allrounder

De PART 1 is een hightech allround racefiets met een frame van carbon. Hij is licht, stijf, comfortabel, dynamisch en met een voorspelbaar stuurgedrag. De fiets wordt speciaal op maat voor je aangepast. De maatvoering en aanpassingen van de fiets bekijken we op basis van een bikefitting.

Strak design Zwitserse engineering

Het frame ontwerp komt van de hand van designer Jonas Mueller, die eerder al Tour de France winnende fietsen ontwierp en MTB's die World Cup wedstrijden wonnen. Het frame is uitvoerig getest in zowel laboratorium setting op de pijnbank als op de weg. Het ontwerp is plain zonder overbodige marketing gimmicks. De PART 1 voelt zich thuis in de bergen maar ook op de kasseien van Paris-Roubaix. Alle kabels lopen door het frame en stuurpen met daarnaast de optie ze ook door je stuur te laten lopen voor betere aerodynamica en een nog cleaner, strakker uiterlijk. Het custom racefiets frame is los leverbaar, gelakt of ongelakt. Maar natuurlijk ook als complete racefiets.

Naast een slim ontwerp vinden wij dat een racefiets er ook heel erg mooi uit moet zien en bij je moet passen, daarom is jouw PART zonder meerprijs te personaliseren.

Standaard met Ergon SR Pro

Standaard monteren wij een Ergon SR Pro zadel. Dit zadel is een ergonomisch hoogstandje waar de meeste mensen perfect op zitten. Zelfs urenlange ritten verlopen pijnloos wanneer je zit op et Ergon SR Prozadel. Na een digitale zadelmeting wordt dit zadel op maat geleverd door PART.

alle specs
dsc_3144.jpg
Kom langs voor een gratis testrit op de PART 1

De PART 1 is een hightech allround racefiets met een frame van carbon. Het ontwerp komt van de hand van een designer die eerder al Tour de France winnende fietsen ontwierp en MTB's die World Cup wedstrijden wonnen. Wil je weten hoe goed onze producten zijn? Kom dan eens langs voor een testrit.

 

gratis testrit
_dsc1851.jpg
Schwalbe Pro One of Vredestein Fortezza Senso Superiore

Iedere PART 1 racefiets wordt standaard geleverd met extreem soepele 28mm brede banden, maar bredere banden tot zeker 30mm passen ook! Door slim gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen vanuit de bandenwereld kun jij je gemiddelde snelheid opschroeven met minder inspanning! Wij hebben al een voorselectie voor je gedaan uit het enorme aanbod dat er op de markt is. 

de rijeigenschappen
_dsc1850.jpg
Optionele Scope wielen

Scope wielen zijn optioneel tegen een vaste meerprijs leverbaar in verschillende hoogtes en uitvoeringen voor zowel racefiets als mountainbike.

bekijk alle opties
doorvoer.jpg
HIGHTECH en actuele oplossingen

Bij het frame van de PART 1 lopen alle kabels binnendoor voor een strak design. Het carbon frame is compatibel met alle mechanische en elektronische groepsets van dit moment.

 

cd par