Verkoop- en servicepartners

Bij PART snappen we heel goed dat jij je lokale fietsenspecialist wil ondersteunen of dat je geen zin hebt om naar Breda te rijden als je helemaal aan de andere kant van Nederland woont. Daarom zijn wij PARTners gaan zoeken waar onze klanten terecht kunnen voor specialistisch onderhoud aan hun pareltje. Dat zijn net als wijzelf, wat kleinere bedrijven waar wij een passie en visie mee delen.

Bike center Den Bosch
In Den Bosch zit een speciale service en verkooppartner van ons. Niet alleen een betrouwbare partner van ons maar we delen ook een inzet voor hetzelfde goede doel, de strijd tegen ALS. Medewerkers van Fons en het team van Bikecenter Den Bosch zetten zich al jaren in of hebben zich al lang ingezet d.m.v. fondsenwerven, sportieve prestaties en organiseren van events. Bij Bikecenter kun je terecht als je een Fons of PART fiets wilt kopen. Ze voeren de Bikefitting voor ons uit en helpen je met het bestelproces en maken van keuzes. Je fiets wordt via hen uitgeleverd en zij stemmen bij aflevering de laatste zaken met je af. Natuurlijk zijn ze er ook voor onderhoud en service. Garantievraagstukken handelen ze samen met ons af en je kunt er ook terecht voor trainingsadvies.

Telefoon: 073 – 822 18 99
E-mail: info@bikecenterdenbosch.nl
Rijnstraat 28, 5215 EK, ‘s-Hertogenbosch

De Mechanieker Zwolle
Een van die bedrijven is “De Mechanieker” Zwolle. Henk, de eigenaar, is een fiets liefhebber in hart en nieren. Alles in zijn zaak ademt ‘koers” en hij is in staat het perfecte onderhoud te plegen aan jouw Fons of PART. Woon je in de buurt van Zwolle? Ga dan voor je onderhoud of technische vragen naar de Mechanieker. Prettig volgens ons, is dat je direct met de ondernemer praat en hij ook het werk aan jouw Fons doet. Lekker kort communiceren en werkend vanuit een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Telefoon: 038 230 9633
Thorbeckegracht 49, 8011 VN Zwolle

YOUR PART YOUR STYLE

Bij PART maken we jouw fiets in jouw favoriete specificaties en kleuren. Kom langs in de showroom of boek een proefrit.

showroom bezoeken
Bikefitting

Elke PART wordt op jouw persoonlijke maten aangepast. Een goede fiets is een fiets die past. Iedereen is anders en daarom vinden wij het belangrijk dat een bikefitting en een serieuze proefrit is inbegrepen in je selectieproces.

plan een gratis bikefitting