Bepaal zelf hoe en waar je wilt rijden!

De PART 2 is onze meest veelzijdige fiets. Door het rijkarakter, de geometrie en de mogelijkheid heel veel verschillende banden te kunnen monteren hoeft jouw rit niet te eindigen waar het asfalt ophoudt.

Wil jij graag je eigen koers rijden? Houd je van comfort en snelheid? Wil je ook wel eens weg van de drukke fietspaden en kijken waar dat zandpad heengaat? Liggen er kasseien op jouw dagelijkse rondje? Dan kan de PART 2 door zijn vermogen zich aan allerlei situaties en gebruik aan te passen wel eens helemaal jouw fiets zijn. 

De PART 2 is eigenlijk een hele stabiele comfortabele racefiets die je een berg aan extra gebruiksmogelijkheden biedt. Heel geschikt voor een weekendje bikepacken omdat je de ruimte hebt je compacte tassenset te monteren en hij het je mogelijk maakt urenlange ritten comfortabel in het zadel door te brengen. Met de standaard Schwalbe G-One banden heb je een ongekende hoeveelheid comfort en grip ook bij slechter weer of op onverharde paden. Natuurlijk kun je ook iets smallere banden monteren wanneer je vooral op perfect asfalt rijdt, je PART 2 is dan nog iets lichter en stuurt wat sneller. Ook bij de PART 2  bepaal jij samen met ons wat voor techniek en verzet je wilt en dat kan zelfs extreem licht voor als je graag steile beklimmingen pakt. Je hebt de keuze uit Shimano 105, Ultegra, Dura Ace of de specifieke Gravel groepsets van Shimano. 700cX42 of 650B wielen beide zijn mogelijk.

Ervaar het zelf en kom langs voor een proefrit. We hebben diverse testroutes voor je uitgezet waar prachtige schelpenpaden en kasseienstroken in voorkomen zodat jij kunt ervaren wat het verschil is met een gewone racefiets. Voor de liefhebbers ligt vlakbij Breda ook nog een prachtig MTB parcours en veel onverharde paden of kasseienstroken. De GPS routes hebben we voor je.

cd par