Life is all about choices!

Ga jij voor een standaardfiets? Of wil je zelf keuze hebben? Keuzes in de specs, comfort, gewicht, prijs en design. Bij PART is het mogelijk. Koop een los en ongelakt frame en organiseer alles zelf, of koop een gelakt frame en laat het opbouwen door je lokale fietsenzaak. Of je geeft ons de opdracht om een complete fiets voor je te maken. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Keuze heb je tegenwoordig overal in. Zelfs de kleur van je sneakers kun je laten veranderen. Maar toch is dat in de fietsenwereld nog geen standaard. Of je komt terecht in de wereld van de fantastische custom bouwers met de daarbij behorende prijzen of je moet "standaard" accepteren. Wij vinden dat dit anders kan. 

In onze showroom kan je jouw racefiets of MTB zelf samenstellen zodat je een racefiets op maat krijgt. Hierbij kan je zelf de kleur van het frame en het logo bepalen, aangeven of je liever een glanzende, metallic of matte racefiets wilt. Daarnaast heb je verschillende opties in wielen, remmen en groepen. Omdat we het belangrijk vinden dat jouw PART helemaal bij jou past. 

Vind je het lastig om online een fiets samen te stellen of wil je nog meer informatie over de opties? Maak dan een afspraak in onze showroom of neem contact met ons op. We bespreken graag alle opties voor jouw PART, er is namelijk nog meer mogelijk dan de opties in onze configurator! Bespreek jouw wensen met ons, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Daarnaast kan je alle RAL-kleuren bekijken en kiezen in de showroom! Of je neemt de kleurcode van je favoriete auto mee en we spuiten je fiets in die kleuren.