Experience ACTIE: Winter servicebeurt voor je fiets!

ACTIE: Winter servicebeurt voor je fiets!

Voor veel fietsers loopt het seizoen op de racefiets af in de herfst en winter. Hoewel wij zelf van mening zijn dat “wintermiles, summersmiles” zijn snappen we ook dat jij kiest voor andere vormen van sport. Sommigen gaan binnen trainen en anderen duiken het bos in op de gravelfiets, mountainbike of crossfiets. In ieder geval betekent het dat je racer een tijdje rust krijgt. Om die rustperiode optimaal te benutten is dit het perfecte moment om je trouwe racefiets wat extra ‘TLC’ te geven door middel van een winterbeurt!

ACTIE: Winter servicebeurt voor je fiets
nu van €250,- voor €175,- !

Voor ons loopt de winter van 1 oktober t/m eind februari en voeren wij de beurt aan tegen een gereduceerd tarief. Normaal kost zo’n uitgebreide beurt € 250,-. In de winterperiode is de investering slechts € 175,- Inclusief het vervangen van je stuurlint voor een nieuw zwart Velox stuurlint! Een mooie besparing van 75,- euro dus.

Gebruikmaken van deze actie? Maak direct een afspraak in onze werkplaats om jouw fiets langs te brengen! Maak hier een afspraak.

Wat doen we tijdens een winter servicebeurt?

Jouw racefiets wordt volledig gedemonteerd, elk onderdeel wordt grondig gereinigd en met de juiste smeer- en montagemiddelen weer in elkaar gezet. Omdat er nu geen onderdelen meer in de weg zitten kunnen we overal goed bij om je frame eens goed te poetsen en in een beschermende was te zetten. Hierna wordt jouw trots weer geassembleerd, optimaal afgesteld, remmen ontlucht etc.

Het vervangen van onderdelen

Mochten er onderdelen aan vervanging toe zijn, dan kunnen we dat gelijk organiseren zonder meerprijs voor de montage. De onderdelen die vervangen moeten worden, worden wel in rekening gebracht. We nemen van tevoren altijd even contact met je op als dat het geval is om je een indicatie van de kosten te geven.

Maak een afspraak voor een winter servicebeurt.