Experience Bram & Part

Bram & Part

De leukste ervaring op mijn racefiets is toch wel de allereerste keer dat ik een toertocht heb gereden. 210 kilometer volledig kapotgaan, maar uiteindelijk het beste gevoel ever!

Lang geleden ben ik door mijn vrienden geënthousiasmeerd om een kwart van een triatlon te gaan doen. Dat is mij zo goed bevallen dat ik van fietsen mijn hobby heb gemaakt. Ik vind het leuk om sportief bezig te zijn en te genieten van de omgeving! Mijn doel is om 2 tot 3 keer per week te fietsen op mijn heren racefiets en maak dan een rit van 70 kilometer. Ik fiets alleen, met mijn partner of samen met vrienden als we een toertocht gaan rijden. 

 

PART Cycling | Heren racefiets

 

“Het rijden in de Alpen vind ik geweldig. Zowel bergopwaarts als het dalen.”

Ik rijd over het algemeen op vlakke wegen, wat ook bijna niet anders kan als je in de randstad woont. Regelmatig zoeken we de heuvels op in Limburg en in de zomervakantie gaan we bijna altijd naar de Alpen in Frankrijk. Fietsen is genieten. Het rijden in de Alpen vind ik geweldig. Ik kijk er al naar uit om dat samen met mijn racefiets van PART te mogen doen.

Het voorseizoen gebruik ik om aan mijn conditie te werken en de zomer om heerlijk te kunnen genieten. De leukste ervaring op mijn racefiets is toch wel de allereerste keer dat ik een toertocht heb gereden. 210 kilometer volledig kapotgaan, maar uiteindelijk het beste gevoel ever! Ik ben dan ook onwijs trots dat ik dat gepresteerd heb. 

“Jos heeft mij enthousiast gemaakt om een PART frame te kopen en die helemaal naar eigen wens op te bouwen.” 

Mijn partner heeft een Fons fiets gekocht en tijdens het opmeten en het uitkiezen van de kleur ben ik enthousiast geraakt door Jos. Geweldig om met hem over racefietsen te praten. Ik wilde altijd al een keer een heren racefiets zelf samenstellen. Jos heeft mij enthousiast gemaakt om een PART frame te kopen en die helemaal naar eigen wens op te bouwen. Hierdoor kreeg ik een exclusieve racefiets. Dat was geweldig om te doen en Jos was bijna net zo enthousiast als ik.

 

“De wielen maken de racefiets helemaal af”

Het frame van de PART is onwijs mooi. Je kunt de kleur helemaal zelf bepalen en naar eigen wensen samenstellen. De kleur die ik heb gekozen voor mijn PART vind ik gewoon een hele toffe kleur. Het past bij mij. De groep komt uit het betere segment en de wielen maken de racefiets helemaal af. Het is een plaatje!

 

“Het aanmeten en het bestellen in de showroom was een feest.”

Het aanmeten en bestellen in de showroom was een feest en het enthousiasme van Jos werkt aanstekelijk. Een eigen kleur uitzoeken was heel leuk om te doen en je kunt kiezen uit vrijwel alle kleuren. Ook nadat alles was afgeleverd en ik mijn unieke racefiets zelf in elkaar had gezet, stond Jos nog voor mij klaar met raad en daad. Zelfs het nabestellen van wat extra spare parts was geen probleem. Een zeer goede ervaring. Ik raad het iedereen aan!

 

Wil jij net zo’n PART 1 als Bram? 

Maak een afspraak en kom langs in de showroom voor een gratis testrit. Maak een afspraak.