Experience carbon wielen van Scope

carbon wielen van Scope

Scope wielen komen keer op keer uitstekend uit de test.

Bij een high tech ontworpen racefiets of mountainbike zoals onze PART 1 en 3  horen persoonlijke keuzemogelijkheden zoals wij je dat bieden met de keuze voor kleur, groepset, remtechniek etc. Bij PART weten we hoe belangrijk de verschillende componenten van een racefiets zijn en dan met name het frame, de wielen en de banden. Deze onderdelen bepalen voor het grootste deel hoe je fiets aanvoelt en hoeveel vertrouwen je in je fiets hebt. Dat is de reden waarom wij geen budget-componenten monteren op onze fietsen, maar alleen high-end producten aanbieden, zelfs op onze instapmodellen.

Net zoals velgen en banden een auto af maken, maken de wielen je customized fiets helemaal af. Dat is de reden waarom wij al vanaf de ontwikkeling van onze fietsen intensief samenwerken met de Nederlandse wielenspecialist Scope. Een merk waarvan de werkwijze naadloos bij ons aansluit, omdat ook zij je veel keuzemogelijkheden geven. Aangezien we Scope al betrokken hebben tijdens het ontwikkelingsproces van PART, is er een optimale combinatie tussen de techniek en voertuigdynamiek ontstaan waar jij als fietser dagelijks van kunt profiteren.

De wielen van Scope komen keer op keer uitstekend uit testen in de nationale en internationale bladen. Zij hebben een super prijs/kwaliteit verhouding. Wat wij belangrijk vinden is dat de remwerking voor een carbonwiel ongekend goed is, waardoor jij je veilig kunt voelen op je fiets. Daarnaast heeft Scope uitgebreide keuze in hoogte van de velg en de kleur van decals. Hierdoor kan jij je wielen niet alleen technisch maar ook optisch optimaal laten aansluiten jouw PART!

De velgen van Scope zijn geschikt voor de moderne ietwat bredere banden en geven daardoor veel comfort en optimale aërodynamische werking. Hierdoor kan je makkelijker een hogere snelheid aanhouden. Tevens zijn deze wielen standaard tubeless geschikt, waardoor je een nog lagere rolweerstand krijgt en een hoger comfort. Als je op jouw PART tubeless banden laat monteren rekenen we geen meerprijs bij de optionele Scope wielsets. Prettige bijkomstigheid is dat de kans op lekrijden dan aanzienlijk gereduceerd wordt.

Alle Scope wielsets hebben dezelfde prijs, ongeacht hoogte en kleur. De normale verkoopprijs is 1400,- euro maar als jij kiest voor deze optie op jouw PART betaal je slechts 1100,- euro! Naast alle technische voordelen smoelen ze ook extreem goed! Wil je meer over Scope weten? Bezoek de website van Scope of neem even contact met ons op.