Experience Frank & PART

Frank & PART

Door de vele mogelijkheden bij PART heb ik mijn droom racefiets kunnen samenstellen!

Ik ben begonnen met fietsen omdat ik wilde afvallen, maar nu doe ik het vooral voor de ontspanning en gezelligheid. Ik ben lid van de leukste fietsclub uit Made! Ik fiets gemiddeld twee keer per week 130km op mijn PART racefiets.

Ik heb gekozen voor een PART omdat deze racefietsen een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben en je veel keuzemogelijkheden krijgt. Van de testrit op een showmodel tot levering van mijn eigen PART kreeg ik een super service. Daarnaast beschikken ze bij PART Cycling over een goede monteur.

Part Cycling | Racefiets heren

“Door de vele mogelijkheden bij PART heb ik echt mijn droom racefiets kunnen samenstellen! Geen kabels in zicht, speciale kleuren die ik wilde én dikke wielen.”

Fietsen is echt mijn hobby en ik merk dat ik door de jaren heen steeds sneller ben geworden. Met mijn unieke PART racefiets is mijn snelheid nog aanzienlijk toegenomen ten opzichte van mijn vorige racefiets. Ik fiets vooral op vlakke wegen en probeer sneller te zijn, dat gaat me steeds beter af. Trainingsrondjes met 37,5 km per uur gemiddeld zij allang geen uitzondering meer!

De exclusieve PART 1 van Frank

De racefiets van Frank is afgemonteerd met een Ultegra Di2 groepset, Tubeless Schwalbe Pro1 banden en Scope R4D wielset met custom decals. De RVS bidonhouders van Ritchey passen bij de kleur van de logo's en de speciale 'kameleon' lak van het frame past perfect bij de custom decals van Scope. Als klein detail heeft deze exclusieve racefiets een speciale neongele top cap, verwijzend naar het eerste bootje van Frank dat hij samen met wat vrienden paars met geel had geschilderd. 

Wil jij ook zo'n unieke PART 1 als Frank?  

Maak een afspraak en kom langs in de showroom voor een gratis testrit. Maak een afspraak.