Experience Niels & PART

Niels & PART

De wekelijkse fietsuitjes moeten op de agenda staan en wanneer we op vakantie gaan, gaat de racefiets mee!

“Een combinatie van pure ontspanning, fijne momenten met vrienden van de lokale fietsclub en sportieve quality time met mijn vriendin Ines.”

Fietsen op mijn heren racefiets is een verslaving, eigenlijk een uit de hand gelopen hobby! De wekelijkse fietsuitjes moeten op de agenda staan en wanneer we op vakantie gaan, gaat de racefiets mee! Daarnaast is het een goede afwisseling in de zomermaanden tussen de voetbalseizoenen door. Alleen, met mijn vriendin of met een aantal vrienden van de fietsclub.

PART Cycling | racefiets heren

“Ik kan vaak rustige, vlakkere ritjes inplannen om te genieten van de fietskilometers, zolang ik maar af en toe de benen kan testen in de bergen!”

Het doel is toch zeker wel 3 keer per week en de 200 kilometer aantikken. Als ik dan ook nog naar mijn werk fiets en boven de 300 kilometer uitkom, dan is het pas echt een topweek! Waar ik fiets maakt niet zo veel uit. Ik kan vaak rustige, vlakkere ritjes inplannen om te genieten van de fietskilometers, zolang ik maar af en toe de benen kan testen in de bergen. Of nog beter: aan kop van het kleine fietspeloton. Wanneer je nog eens extra een tandje bij kan schakelen en de rest in een kramp hoort schieten, dan pas weet je hoe fijn fietsen kan zijn.  

“Momenten tussen de velden, waarbij de natuur je soms overvalt”

Bovenkomen in het zonnetje op de Le Grand Balloon is toch een van mijn favoriete momenten geweest. Het warme klimaat van het Franse land en het prachtige uitzicht vanaf de top. Maar eigenlijk zijn de beste momenten tussen de velden, waarbij soms de natuur je overvalt of een ijskoud biertje op een terras na een lange mooie fietsrit. De Alpe D’Huez stond deze zomer eigenlijk op de planning. Misschien moet ik die zelf maar maken vanuit Geraardsbergen.  

PART Cycling | Custom racefiets

“Ik koos voor een PART racefiets vanwege de combinatie van een uniek merk, strak design en uitstekende afwerking”

Mijn custom PART bolt ongelofelijk goed. Het is echt een plezier om mee te rijden, zowel qua houding als schakelen, en door de carbon wielen met tubeless banden rijdt hij ook nog eens zeer comfortabel én efficiënt. Fietsen is sowieso ongelooflijk fijn, maar kunnen vertrekken zonder zorgen met een schitterende racefiets is meer dan dubbel zo prettig! We kunnen het iedereen aanraden en dat doen we dan ook zeker! 

“In de showroom is er duidelijk aandacht voor het menselijke aspect,  je bent geen nummertje”

Mijn bezoek aan de showroom was een hele aangename ervaring. Zowel het contact voor de aankoop als de ontvangst van mijn heren racefiets. Ook de testrit, snelle respons en flexibele service na verkoop, waarbij er duidelijk aandacht is voor het menselijk aspect én je nooit als nummer maar altijd als echte klant wordt behandeld waren fijn. Top! 

Wil jij net zo’n PART 1 als Niels?  

Maak een afspraak en kom langs in de showroom voor een gratis testrit. Maak een afspraak.