Vering Mountainbike PART 3

Je kunt onze mountainbike, de PART 3, als frameset kopen maar ook als complete fiets of als frame met vering componenten. Voor de vering hebben wij X-fusion als partner geselecteerd. X-Fusion is een Amerikaanse fabrikant van veringcomponenten alleen voor MTB's 

Niet de grootste naam op de markt maar wel 1 met een nagenoeg ongekende prijs/kwaliteit verhouding. Naast dat de producten erg goed functioneren waardoor jij je niet in hoeft te houden op je favoriete trail of afdaling hebben ze ook een goede service afdeling in Nederland zitten. Hierdoor is onderhoud aan je vering of service makkelijk en snel te organiseren voor een scherpe prijstelling.

Wat wij ook wel prettig vinden, alle onderdelen van X-Fusion zijn van metaal. Dat bevordert de levensduur en de degelijkheid. Als je de onderdelen samen met een PART 3 frame aanschaft zijn de prijzen nog scherper. De ervaring van X-Fusion gaat ver terug omdat zij jarenlang de componenten voor andere merken hebben gemaakt.

Wil je meer weten over X-fusion? Neem dan contact met ons op of bezoek de site.

Wat monteren wij?

De X-Fusion MCQEEN 34mm 29inch RCP voorvork met 120 of 140mm veerweg en de 02PRO shock met 120mm veerweg. Daarnaast is de dropperpost een aantrekkelijke optie.

cd par