PART werkwijze, the weakest link

 

Een ketting is slechts zo sterk als de zwakste schakel. 

Bij PART streven we er naar customizable High-end bikes eenvoudig beschikbaar te maken voor onze klanten. Dat doen we door heel slim te werken en te maken wat onze klanten nodig hebben op basis van gedegen onderzoek. We hebben een eenvoudig maar sterk logistiek en productieproces. Door onze “ruwe” componenten wereldwijd in te kopen bij kwalitatieve leveranciers en producenten en daar onze ‘magic’ over heen te laten gaan krijg jij jouw unieke fiets. Op jouw lichaam, wensen en doelen aangepast. Ieder onderdeel wat wij gebruiken is zorgvuldig over nagedacht, van frame tot binnenband, van lak tot stuurlint en kabels, alles is heeft een reden. Wij geloven dat de details het geheel maken!

Kijken we bijvoorbeeld naar ons PART 1 frame dan praten we over een frame wat in Europa ontworpen is door een engineer die eerder al Tour de France winnende frames ontwierp. Wij zijn de Benelux partner van deze engineering studio. Onze frames worden vervolgens in Azië, want daar zit echt de meeste kennisen ervaring  op het gebied van carbon frames, geproduceerd bij een gespecialiseerde fabrikant en zijn uitvoerig getest op de pijnbank en in de praktijk. Onze fietsen worden na bestelling door de klant in Nederland gespoten en geassembleerd door ervaren mechaniekers en vakmensen. De componenten die we gebruiken zijn allemaal van bewezen hoge kwaliteit. Deze manier van werken stelt ons in staat een high-end gepersonaliseerde fiets naar wens van de klant af te leveren in slechts 4 weken tijd! Voor een realistische prijs. Andere frames of componenten selecteren wij uit de markt omdat het soms volstrekt onzinnig is het wiel nogmaals uit te vinden. Die leidt tot hogere ontwikkeling kosten en uiteindelijk in een duurder eindproduct. Nergens voor nodig vinden wij. We zijn niet vies van een beetje innovatie maar innoveren om het innoveren daar doen we niet aan. 

Alleen door zo zorgvuldig en slim te werken weet jij zeker dat je een ongelooflijk goed eindproduct krijgt waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Volledig naar jouw wensen gecreëerd en voor jouw doelen geschikt. Maar.. geloof ons niet stellen wij graag, kom het het testen!

 

 

cd par